Je bent nu hier: Skala.nl
Logo Skala.nl
Waardering:
WORD GRATIS LID Naar webwinkel

Korting bij Skala.nl

Sinds 40 jaar is Skala actief in de verhuur van consumenten elektronica. In een ver verleden met fysieke winkels op A-locaties in bijna elke grote stad van Nederland, nu met een online webshop als enige kanaal waar een conversie plaatsvindt. Op de website van Skala kan de bezoeker een apparaat bestellen, waarna deze door het commerciële team van Skala wordt nagebeld om de bestelling in orde te maken en een leveringsdatum af te spreken. Apparatuur huren bij Skala betekent kiezen voor het betalen per maand. Door voor Skala te kiezen hoeft de consument 'grote' aankopen niet meer uit te stellen tot het aankoopbedrag bij elkaar is gespaard. Assortiment Het assortiment van Skala is breed. Van televisies tot laptops en van wasmachines tot pc’s en kenmerkt zich door uitsluitend A-merken als Samsung, Philips, Sony, Bosch, Miele en Apple. Daarnaast probeert Skala de bezoeker altijd het ‘nieuwste van het nieuwste’ te bieden. Zo verhuurt Skala een rijk assortiment laptops en tablets en ook Full HD Smart televisies zijn onderdeel van het assortiment. De consument kan ook kiezen voor gebruikte apparaten welke nòg goedkoper zijn. Omdat die producten niet nieuw zijn, krijgt men een aantrekkelijke korting op de huurprijs.

Naar webwinkel »

Korting bij Skala.nl

Sinds 40 jaar is Skala actief in de verhuur van consumenten elektronica. In een ver verleden met fysieke winkels op A-locaties in bijna...
Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard lead € 1,72

Voorwaarden

- Skala.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
- Bestel direct nadat je via Sneleuro.nl naar Skala.nl gaat.
- Bezoek Skala.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
- Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscodes Skala.nl

Een kortingscode van Skala.nl geeft extra kassa korting. Dit komt bovenop de korting die je bij ons in je online spaarpot krijgt. De volgende kortingscodes van Skala.nl zijn beschikbaar:

Bij bestelling nu een luxe frituurpan cadeau!

Jouw bezoekers ontvangen nu een luxe frituurpan cadeau bij bestelling. OP=OP, wees er snel bij!
BEKIJK KORTINGSCODE

Klantbeoordelingen over Skala.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Skala.nl.


Beoordeling insturen
Wil je véél geld besparen op al je online aankopen? Schrijf u nu direct gratis in!