Je bent nu hier: Over ons

Over ons

Sneleuro.nl is een initiatief van RSA Online Finance BV.

 

Het leven is al duur genoeg en daarom ontstond het idee om een platform te ontwikkelen waarop mensen geld kunnen verdienen, geld kunnen sparen en besparen in de breedste zin van het woord.  Zo willen we dat je op Sneleuro.nl geld kunt verdienen met het lezen van emailtjes, het bezoeken van websites, het invullen van vragen lijsten, het schrijven van teksten, het doen van online aankopen, het afsluiten van abonnementen en contracten,het maken van foto's, designs en nog vele vele andere mogelijkheden. De meeste mogelijkheden vind je al op onze website, andere zijn nog in ontwikkeling en zullen snel volgen.

Verder willen we kijken hoeveel we mensen kunnen laten besparen op hun maandlasten. Denk hierbij aan : hypotheeklasten, leningen, telefoonabonnementen, energiecontracten, verzekeringen, internet en digitale televisie! Hiervoor zijn diverse vergelijkers ontwikkeld welke je op onze website kunt vinden. Momenteel zijn we ook aan het ontwikkelen dat je naast de besparing op je maandlasten ook nog een een vergoeding krijgt in je account zodat je niet alle bespaart maar ook spaart!

Er zijn inmiddels meer dan 1000 webshops bij ons aangesloten waar u een cashback vergoeding krijgt als je bij deze webshops iets bestelt. Zo krijg je percentage van je aankoop als korting weer terug in jouw account. Deze kortingen kunnen al snel oplopen tot 10% van al je aankopen. Koop jij regelmatig iets op internet dan spaar je al snel een leuk bedrag bij elkaar! Dit geld natuurlijk niet alleen voor producten, maar ook voor bijv. reizen, parkeerdiensten, abonnementen en contracten.

Verder houden we u op de hoogte van de beste kortingscodes. Door het invoeren van een kortingscode in het bestelproces ontvang je vaak leuke kortingen of hoeft u bijv. geen verzendkosten te betalen. Zodra je op een webshop klikt krijg je direct te zien of er een kortingscode beschikbaar is en zo ja welke. 

Mocht je nog andere ideeën hebben om geld te kunnen verdienen,sparen en/of besparen? Dan horen we het graag. Stuur je idee in naar info@Sneleuro.nl wordt jouw idee gebruikt op onze website dan zullen we daar een leuk presentje tegenover zetten.

Met vriendelijke groet,

 

Sander en Ruben

Sneleuro.nl

 

 

Wil je véél geld besparen op al je online aankopen? Schrijf u nu direct gratis in!