Je bent nu hier: Compleetopweg
Logo Compleetopweg
Waardering:
WORD GRATIS LID Naar webwinkel

Shoppen bij Compleetopweg

Compleetopweg.nl verkoopt als erkende dealer sinds 2008 o.a. dakkoffers, dakdragers en accessoires van de merken Thule, Hapro en Bosal.
Compleetopweg.nl hanteert een eerlijke prijs garantie. Compleetopweg.nl probeert altijd een goed aanbod te doen voor ieder product. 

Met een groot assortiment hanteert Compleetopweg.nl scherpe prijzen, waardoor u als affiliate meer sales kan genereren. Neem de proef op de som en vergelijk de prijzen van Compleetopweg.nl met die van de concurrenten! 
Het gehele aanbod is optimaal ingericht voor de website bezoekers. De webshop is voorzien van duidelijke omschrijvingen, goede foto's en scherpe prijzen. De bezoeker kan goed zijn keuze maken en snel bestellen.

Compleetopweg.nl is gecertificeerd door Qshops. Hiermee wordt aangegeven dat Compleetopweg.nl voldoet aan de gestelde normen en dat gehandeld wordt volgens de gedragscode. Alle betalingen in de webshop worden verzorgd door MultiSafePay, de mogelijke betaalmethodes zijn Ideal, MasterCard, VisaCard, Maestro, Afterpay (achteraf betalen binnen 14 dagen) en een handmatige overboeking. Daarnaast hanteert Compleetopweg.nl vaste kosten voor verzenden van slechts €2,95.

Naar webwinkel »

Shoppen bij Compleetopweg

Compleetopweg.nl verkoopt als erkende dealer sinds 2008 o.a. dakkoffers, dakdragers en accessoires van de merken Thule, Hapro en Bosal....
Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 0 se's per euro

Voorwaarden

- Compleetopweg korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
- Bestel direct nadat je via Sneleuro.nl naar Compleetopweg gaat.
- Bezoek Compleetopweg niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
- Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscodes Compleetopweg

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Compleetopweg bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Compleetopweg

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Compleetopweg.


Beoordeling insturen
Wil je véél geld besparen op al je online aankopen? Schrijf u nu direct gratis in!